Glutenvrij brood

Over glutenvrij brood kunnen nog al wat gesprekken en discussies uit voort komen. Veel glutenvrije brooden zijn totaal niet lekker! Zanderig en valt uit elkaar als je er ook Maar iets op smeert! Maar sommige verassen je en zijn best wel lekker!

Ik vind het persoonlijk met glutenvrij brood het meest prettig als het ook ruikt voelt en eruit ziet als brood! Dat je gewoon het gevoel hebt dat je normaal brood eet.

De eerste paar keren dat ik glutenvrij brood at was t echt smerig. Het leek totaal niet op brood. Nu een paar maanden later ben ik er wel aan gewend en heb ik ook zeker mijn voorkeuren!!

Van schär vind ik ze eigenlijk altijd wel lekker! Ook de ovenbroodjes zijn lekker! Alleen er zit vaak niet zoveel in vind ik! En die van de Albert Heijn ben ik momenteel helemaal fan van! Het ziet er uit als brood, Het ruikt naar brood en de structuur is vrijwel het zelfde als normaal brood!!

Ze hebben bij de Albert Heijn ook suikerbrood en met de feestdagen hadden ze ook feeststol!! Allebei super lekker!! Ook de cake van Albert Heijn vrij van gluten is heel lekker! T is prijzig maar ik vind t mijn geld waard!!!

Ook is zelf brood maken leuk en lekker!! Ik ben fan van de mix van peaks free from!! Het duurt even maar dan heb je ook wat!

Tip! Als het brood in de supermarkt bijna overdatum is, lekker invriezen thuis natuurlijk!!

Veel liefs,

Het glutenvrije meisje

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s